Üzemeltető: Blogger.

Mennyi kombucha-teát igyunk?

Általában naponta három pohár (kb. 1 deciliter) italt fogyasztása ajánlott - az elsőt üres gyomorral reggel, a másodikat ebéd után, a harmadikat pedig röviddel lefekvés előtt. A kombucha kúra kezdetén, amíg szervezetünk hozzá nem szokik, célszerű kisebb adagokkal kezdeni, azonban pár nap szoktatás után már fogyasztható az ajánlott mennyiség, sőt nyugodtan túl is lehet lépni. Nincs felső határa  a fogyaszthatóságnak, akár 1-2 litert is megihatunk naponta.
Mennyi ideig célszerű fogyasztani a kombuchát, és miként: folyamatosan, vagy kúraszerűen? Egyes vélemények szerint semmit sem jó túl sokáig használni, mivel szervezetünk hozzászokik, és gyengül a kívánt hatás.
A kúraszerű fogyasztás esetén:
  • Akik jobb közérzetre vágynak és a szervezet méregtelenítését szeretnék elérni, azoknak egy három hetes programot ajánlunk 2 dl tea napi fogyasztásával. Egy hetes szünet után ezt újra lehet kezdeni.
  • Ha konkrét betegséget akarunk kezelni, napi 3x1 dl-t ajánlunk és a javasolt időszak 3-6 hónap. 1 hónap szünetet követően újra kezdhetjük a kúrát.

Megjegyzés küldése

kombucha, kombucha-ital, kombucha-tea, kombucha-gomba, méregtelenítés, lúgosítás, immunrendszer-erősítés, anyagcsere-harmonizálás, emésztés-javítás, bélflóra-szabályozás
Copyright © 2013-2018.Kombucha.

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP