Üzemeltető: Blogger.

Uzninsav

A kombucha antibiotikus összetevője az uzninsav, melynek számos előnyös hatása van, beleértve az antibakteriális és vírusok elleni tulajdonságait is. A kutatások kimutatták, hogy még a streptococcus és staphylococcus baktériumok működését is gátolhatja. A legújabb kutatások alapján pedig hatékony zsírégetőként is számolhatunk vele. Az uzninsav di-benzofurán-származék. A kombuchán kívül megtalálható az általánosan Szakállmohaként vagy az Öregember szakállaként ismert, fák ágain élő gombában.
Hogyan működik?
Az usninsav elpusztítja a baktériumokat - metabolikus funkcióik lehetetlenné tételén keresztül; tudományos kifejezéssel, az oxidatív foszforiláció szétválasztódását okozza (ez azt jelenti, hogy összezavarja azt a folyamatot, mely összekapcsolja a kalóriák elégetését az energiatermeléssel), a mitokondrium belső membránjára kifejtett hatásán keresztül. Ugyancsak van ATPase aktivitása. Más szavakkal, megöli a baktériumsejteket oly módon, hogy elvágja azokat az energiaforrásaiktól.

Megjegyzés küldése

kombucha, kombucha-ital, kombucha-tea, kombucha-gomba, méregtelenítés, lúgosítás, immunrendszer-erősítés, anyagcsere-harmonizálás, emésztés-javítás, bélflóra-szabályozás
Copyright © 2013-2018.Kombucha.

  © Blogger template Foam by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP